Søndervangs historie

Søndervang er beliggende i rolige omgivelser centralt i Frederiksberg Kommune. Vi har en skøn have, som beboere og pårørende frit kan benytte, og vi ligger tæt på både metro- og busstationer. Søndervang er en oase midt storbyen, og vi bestræber os på, at beboerne får et hjem med tryghed og spændende aktiviteter.

Søndervang blev opført i 1972, mens plejeboligerne blev bygget til og integreret i Søndervang i 1985. I dag består Søndervang af 60 plejehjemsboliger og 44 plejeboliger. I plejeboligerne er der mulighed for, at ægtefæller kan bo sammen. Søndervang er en selvejende institution, hvis drift foregår i samarbejde med Frederiksberg Kommune.

Det har siden opførelsen af Søndervang været visionen at skabe et aktivt, trygt og rummeligt miljø med respekt for den enkelte beboers behov og med et godt arbejdsmiljø for de ansatte. Søndervang ønsker til stadighed at være førende og normsættende indenfor ældreplejen, og at anvende den nyeste viden indenfor pleje og omsorg.

Søndervang er endnu ikke moderniseret men har fået et makeover i 2015. Indenfor en periode på 5-6 år er planen, at Søndervang skal ombygges og renoveres (se masterplanen for renovering af plejehjem i Frederiksberg Kommune). Søndervangs mission er: Hjerterum, rummelighed og plads til forskellighed – hele døgnet

Plejehjem Søndervang