Stabsmedarbejdere

Terapiafsnittet

I fysioterapien tilbyder vi individuel træning, samt forskellige typer af holdtræning, der spænder fra styrketræningshold, ”Kaptajn Jespersen” gymnastik til yogahold og wellness.

Der skal være plads til forskellighed.

Camilla Harkanwal Dosanjh | Fysioterapeut

Jeg holder meget af mit job på Søndervang, hvor jeg gennem målorienteret træning, motiverer beboerne til at udnytte egne ressourcer bedst muligt. Jeg oplever hver dag at være med til at skabe livsglæde, samt at sikre en aktiv, tryg og indholdsrig hverdag for vores beboere.

Mit job giver mig energi. Energi, som jeg kan give videre til beboere og pårørende.

Martin Joon MoritzenMartin Joon Moritzen | Fysioterapeut

Jeg elsker arbejdet med ældre, og jeg er god til at være idérig og finde nye veje i træningen på hold, såvel som individuelt. Jeg er uddannet både ergoterapeut og fysioterapeut, og anser derfor mig selv som værende ressourcestærk og med et stort terapeutisk råderum.

Jeg er ambitiøs, udadvendt og tålmodig, og jeg finder den gensidige respekt i samarbejdet med alle faggrupper, samt beboere såvel som pårørende, yderst vigtig. Jeg holder af gode grin og humor i arbejdslivet.

Noora KukkonenNoora Kukkonen | Fysioterapeut

Barselsorlov til december 2018

Ergoterapeut - stillingen er vakant


Værkstedet

Jacob Peter DregildJacob Peter Dregild | Pædagog

Jeg arbejder som pædagog i det vi kalder: Kulturværkstedet, hvor jeg til daglig er med til at give vores beboerne oplevelser af forskellig art. Det, som slår mig mest, er den livsglæde og gejst, som jeg bliver mødt med i de ting, som vi laver. Det er bl.a. med til at gøre det til en stor fornøjelse at arbejde her på Søndervang Plejehjem.

Anne-Grete GummesenAnne-Grete Gummesen (Søs) | Pædagog

Jeg er uddannet pædagog og brænder for at arrangere kreative, kulturelle og underholdende arrangementer. For derved at give beboerne på Søndervang en underholdende og aktiv hverdag med mulighed for at fastholde de sociale færdigheder og tilbud, de havde inden de flyttede ind på Søndervang. Især kan jeg godt lide at spille og fortælle om musik i alle genre, og at synge de kendte sange.


Medarbejder i vaskeriet

Gitte HansenGitte Hansen

Tøjvask, strygning, aflevering af tøj til beboerne, mærkning af tøj og lettere rengøring. Jeg kan lide den frihed, som det er selv at planlægge min hverdag og jeg tager gerne en snak med beboerne på gangen eller i haven, når der er tid til det. Jeg holder meget af både beboere og kollegaer på Søndervang.


Medarbejdere i teknisk afdeling

Peter EngbøgePeter Engbøge

Arbejdet på Søndervang er givende. Hver eneste dag møder jeg glade beboere og tilfredse kollegaer, som værdsætter, at jeg og min kollega holder styr på Søndervang. Jeg kan lide at holde huset i gang og for mig er alle opgaver lige vigtige – om det så er at hente affald i afdelingerne, skifte pærer i loftet eller hjælpe en beboer med at få luft i en kørestol. Jeg sætter i det hele taget stor pris på de mange forskelligartede opgaver.

Baskim JasariBaskim Jasari

Jeg holder af mit arbejde, fordi jeg kan mærke, at det gør en forskel for beboere og personale, at jeg er her. Jeg er god til håndværk og synes det er sjovt, når jeg får lov til at indrette en frisørsalon eller at renovere et gæsteværelse.