Stabsmedarbejdere

Terapiafsnittet

Pernille Hansen | Fysioterapeut

Når man som fysioterapeut på Søndervang kan være med til at hjælpe beboerne med at vedligeholde og sommetider endda forbedre deres funktionsniveau, er det fantastisk. Når man kan se hvordan de formår at bruge de ressourcer, som livet har givet dem, og dertil kunne støtte dem til at bruge disse ressourcer på bedst mulig vis, er noget af det, som gør det skønt at være fysioterapeut på Søndervang. Jeg finder det vigtigt, at jeg gennem tværfagligt samarbejde med det øvrige personale hvor beboeren i centrum, kan være med til at skabe en glæde i hverdagen hos beboerne gennem bevægelse og aktivitet. 

Fysioterapeut Camilla Dosanjh (barselsvikar for Noora Kukkonen)
Søndervang er et dejligt sted at arbejde. Tonen mellem beboer og personale er rigtig god og man kan bruge sin faglighed hver dag.

Camilla Harkanwal Dosanjh | Fysioterapeut

Jeg holder meget af mit job på Søndervang, hvor jeg gennem målorienteret træning, motiverer beboerne til at udnytte egne ressourcer bedst muligt, jeg oplever hver dag at være med til at skabe livsglæde samt sikre en aktiv, tryg og indholdsrig hverdag for vores beboere.

I fysioterapien tilbyder vi individuel træning samt forskellige typer af holdtræning, der spænder fra styrketræningshold til yogahold, således er der plads til forskellighed.

Sussi Ulnits GlarøSussi Ulnits Glarø | Ergoterapeut

Orlov fra 15. august 2017 til 1. marts 2018

Noora KukkonenNoora Kukkonen | Fysioterapeut

Barselsorlov til december 2018


Værkstedet

Jacob Peter DregildJacob Peter Dregild | Pædagog

Jeg arbejder som pædagog i det vi kalder ”værkstedet”, hvor jeg til daglig er med til at give vores beboere oplevelser af forskellig art. Det, som slår mig mest, er den livsglæde og gejst, som jeg bliver mødt med i de ting, som vi laver. Det er bl.a. med til at gøre det til en sto fornøjelse at arbejde her på Søndervang Plejehjem.

Anne-Grete GummesenAnne-Grete Gummesen (Søs) | Pædagog

Jeg er uddannet pædagog og brænder for at arrangere kreative, kulturelle og underholdende arrangementer. For derved at give beboerne på Søndervang en underholdende og aktiv hverdag med mulighed for at fastholde de sociale færdigheder og tilbud, de havde inden de flyttede ind på Søndervang. Især jeg kan jeg godt lide at spille og fortælle om musik af alle genre og synge de kendte sange.


Medarbejder i vaskeriet

Gitte HansenGitte Hansen

Tøjvask, strygning, aflevering af tøj til beboerne, mærkning af tøj og lettere rengøring. Jeg kan lide den frihed det er selv at planlægge min hverdag og jeg tager gerne en snak med beboerne på gangen eller i haven når der er tid til det.  
Jeg holder meget af både beboere og kollegaer på Søndervang.


Medarbejdere i teknisk afdeling

Peter EngbøgePeter Engbøge

Arbejdet på Søndervang er givende. Hver eneste dag, møder jeg glade beboere og tilfredse kollegaer, som værdsætter, at jeg og min kollega holder styr på Søndervang. Jeg kan lide at holde huset i gang. og for mig er alle opgaver lige vigtige – om det så er at hente affald i afdelingerne, skifte pærer i loftet eller hjælpe en beboer med at få luft i en kørestol. Jeg sætter i det hele taget stor pris på de mange forskelligartede opgaver.

Baskim JasariBaskim Jasari

Jeg holder af mit arbejde, fordi jeg kan mærke at det gør en forskel for beboere og personale, at jeg er her. Jeg er god til håndværk og synes det er sjovt når jeg får lov til at indretten en frisørsalon eller renovere et gæsteværelse.