Ledelsen

Søndervang ledes af: Forstanderen, afdelingssygeplejerskerne, den sygeplejefaglige leder, køkkenchefen og administrationschefen

Ledergruppen har forskellige kompetencer og står sammen om at skabe de bedste rammer for beboere, pårørende og medarbejdere.

Ledergruppens pejlemærker i 2018 er: Teamudvikling gennem Lego Serious Play og implementering af ”Catch-up” samtaler, ”One-to-One” samtaler, samtalehjul, årshjul og prioritering af arbejdsopgaver.

Lene WichmannLene Wichmann | Forstander, MPH, MoPP

Ledelse der giver mening øger trivslen. At være øverste leder på Søndervang er det mest meningsfulde lederjob jeg har haft i mine 20 år som leder, Jobbet giver mening fordi jeg på Søndervang hver dag er i direkte kontakt med beboerne og fordi jeg kan se at det er muligt at øge deres livskvalitet. Min daglige kontakt til beboere, pårørende og medarbejdere fylder mig med eneigi og arbejdsglæde.

I 2014 færdiggjorde jeg masterstudiet i Positiv Psykologi (MoPP), min viden om positiv psykologi anvender jeg dagligt til at understøtte medarbejderne i at bruge deres styrker, talenter og potientialer hos beboerne. Jeg oplever, at også medarbejderne finder en dyb menning i deres arbejde hos beboerne og trivslen øges for både beboere og medarbejdere.

Jeg er uddannet sygeplejerske, intensiv sygeplejerske og har en diplomuddannelse i ledelse. Desuden har jeg en Master i Publich Health (MPH), en coachuddannelse samt senest en uddannelse som facilitator og Master i Positiv Psykologi.

Yvonne AndersenYvonne Andersen | Administrationschef 

Søndervang er et dejligt sted at arbejde, faktisk er jobbet som administrationschef det bedste arbejde jeg nogen sinde har haft. Den daglige kontakt til stedets unikke beboere gør mig glad, det at få lov til at følge med i deres daglige liv og deres små op og nedture giver mig energi til mit arbejde.

Jeg elsker at arbejde med systemer og tal, så arbejdet med at håndterer Søndervangs regnskaber er lige mig. Mine arbejdsområder er økonomi og HR, således er det også mig der har ansvaret for ansættelsesbreve mm. Mit kontor er åbent for alle beboere og medarbejdere.

Pia Sehested afdelingssygeplejerske plejeboligerne (team 1)

Jeg har været ansat på Søndervang siden april 2017. Det er meget vigtigt for mig, at beboerne trives og respekteres ud fra deres forskellige livshistorier.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1995 og specialuddannet i intensiv sygepleje. Derudover har jeg har erfaring fra geriatri, rehabilitering og inden jeg blev ansat på Søndervang arbejdede jeg nogle år i kommunalt regi. I 2006 færdiggjorde jeg en kandidatuddannelse i Generel Pædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

I mit daglige arbejde på Søndervang leder jeg personalet gennem faglig ledelse for på den måde, at understøtte personalets faglige kompetencer. Jeg mener, at dette medvirker til at skabe et godt liv for beboerne her på Søndervang.

Stedfortræder for afdelingssygeplejerske i plejeboligerne.

Stillingen er vakant.

Louise Merrild-LangeLouise Merrild Lange | Afdelingssygeplejerske i plejehjemmet 

Jeg er uddannet Sygeplejerske i 2005 og master i voksen pædagogisk udviklingsarbejde i 2010. Har fungeret i forskellige stillinger ved den kommunale hjemmesygepleje fra 2005 – 2014.

Jeg er stor tilhænger af åbenhed og samarbejde. Sidst men ikke mindst mener jeg, at alt udvikling skal foregå i tæt kontakt og samarbejde med praksis.  Dette citat er måske meget sigende for hvad jeg tilstræber i det daglige samarbejde:
”Fortæl mig ….. jeg glemmer. Vis mig …… jeg husker. Inddrag mig …............... jeg forstår”.

Lene EreciusLene Erecius | Stedfortræder for afdelingssygeplejersken i plejehjemmet (team 2, 3, 4)

Jeg er startet som sygeplejerske på Søndervang i januar 2018. Jeg blev uddannet som sygeplejerske i 1993. Jeg har klinisk erfaring fra medicinske afdelinger på hospitaler og har senest arbejdet en række år i hjemmeplejen.

Det vigtigste for mig er, at gøre en forskel for beboerne - og en arbejdsdag med åbent sind og faglighed giver det bedste resultat. I hverdagen bruger jeg min faglighed til, at deltage i plejen af beboerne og til kompetenceudvikling af personalet. Jeg glæder mig dagligt over kontakten til beboerne på Søndervang.

Martin 'guf' Becker RasmussenMartin 'Guf' Becker Rasmussen | Køkkenchef og kulinarisk udvikler

Jeg er opvokset på Stevns, nærmer betegnet St. Heddinge, en lille by der hurtig blev for lille, så jeg drog mod storbyen, kun 17 år gammel. Efter nogle år (i 2002) blev jeg uddannet kok fra ”Den lille fede”, og har derefter arbejdet på forskellige restauranter, jeg var blandt andet med til at starte Madklubben op.

Efter nogle år og lidt rejser rundt i verden blev det endelig tid til at stå på egne ben, og jeg åbnede ”Nose2tail” i Kød byen. Her startede også interessen for dyrevelfærd og tanken om at skabe en bedre verden madmæssigt for unge og ældre.

Jeg har også været kok i 2 år i: ”Go ‘morgen”, på tv2, i 2 børne programmer på DRultra og har selv åbnet to restauranter, en fiskehandler, og jeg har holdt et hav af foredrag om dyrevelfærd og et bedre klima samt arbejdet i KBH Madhus med udviklingen af økologi og bedre mad til unge, og nu er tiden kommet til at give ældre på Frederiksberg en masse gode madoplevelser - og altid med en stort smil. Mit job som køkkenchef på Søndervang har givet mig en helt ny dimension – og en genvundet glæde ved at lave mad.

'Han var tv-kok, køkkenchef i Kødbyen og abonnerede på den hedonistiske kokkelivsstil. Nu laver Martin mad til Frederiksbergs pensionister og elsker sit arbejde igen...'

Læs artiklen: Martin “Guf” forlod restauranterne og genfandt kokkeglæden på et plejehjem, ( MUNCHIES 10. juli 2018 )

Jean Lee Ryberg | Stedfortræder for køkkenchefen 

Jeg brænder for at lave god og sund mad, af friske og sunde råvarer og helst ud fra ”jord til bord” ideologien, hvor man er med i hele produktionsledet og alle dens facetter. Jeg er uddannet kok, men har også en baggrund i biologi og biokemi fra Københavns Universitet, og har erfaring med ledelse og udvikling af restauranter både i Danmark og i udlandet.

Dette har givet mig en lang række kompetencer i at tænke kreativt i min madlavning. Jeg se altid muligheder frem for begrænsninger, og er klar til at udforske en palet af nye og spændende madkulturer og synes det er rigtig spændende både teoretisk og håndværksmæssigt at dykke ned i hvad god mad til ældre er.