Søndervang ledes af: Forstanderen, afdelingssygeplejerskerne, den sygeplejefaglige leder, køkkenchefen og administrationschefen
Ledergruppen har forskellige kompetencer og står sammen om at skabe de bedste rammer for beboere, pårørende og medarbejdere.
Ledergruppens pejlemærker i 2018 er: Teamudvikling gennem Lego Serious Play og implementering af ”Catch-up” samtaler, ”One-to-One” samtaler, samtalehjul, årshjul og prioritering af arbejdsopgaver.
Lene Wichmann | Forstander, MPH, MoPP
Ledelse der giver mening øger trivslen. At være øverste leder på Søndervang er det mest meningsfulde lederjob jeg har haft i mine 20 år som leder, Jobbet giver mening fordi jeg på Søndervang hver dag er i direkte kontakt med beboerne og fordi jeg kan se at det er muligt at øge deres livskvalitet. Min daglige kontakt til beboere, pårørende og medarbejdere fylder mig med eneigi og arbejdsglæde.
I 2014 færdiggjorde jeg masterstudiet i Positiv Psykologi (MoPP), min viden om positiv psykologi anvender jeg dagligt til at understøtte medarbejderne i at bruge deres styrker, talenter og potientialer hos beboerne. Jeg oplever, at også medarbejderne finder en dyb menning i deres arbejde hos beboerne og trivslen øges for både beboere og medarbejdere.
Jeg er uddannet sygeplejerske, intensiv sygeplejerske og har en diplomuddannelse i ledelse. Desuden har jeg en Master i Publich Health (MPH), en coachuddannelse samt senest en uddannelse som facilitator og Master i Positiv Psykologi.
Yvonne Andersen | Administrationschef
Søndervang er et dejligt sted at arbejde, faktisk er jobbet som administrationschef det bedste arbejde jeg nogen sinde har haft. Den daglige kontakt til stedets unikke beboere gør mig glad, det at få lov til at følge med i deres daglige liv og deres små op og nedture giver mig energi til mit arbejde.
Jeg elsker at arbejde med systemer og tal, så arbejdet med at håndterer Søndervangs regnskaber er lige mig. Mine arbejdsområder er økonomi og HR, således er det også mig der har ansvaret for ansættelsesbreve mm. Mit kontor er åbent for alle beboere og medarbejdere.

Lise Rasmussen | Sygeplejefaglig leder og vikar for afdelingssygeplejerske i team 1
Jeg startede som ganske ung inden for sundhedssektoren. Jeg er blandt andet uddannet Social- og sundhedshjælper og Sundhedsassistent inden jeg i 2001 blev færdiguddannet som sygeplejerske.
Jeg har gennem mit virke som sygeplejerske mange års erfaring inden for plejecentre. Her har jeg arbejdet i ledende stillinger, men har også haft stillinger, hvor jeg har stået for udvikling og kompetenceudvikling af personalet. Jeg er bredt forankret og har stor viden om sygepleje til ældre. Jeg er blandt andet uddannet demenskoordinator og har gennem de sidste år arbejdet med svært demente. Jeg er endvidere uddannet klinisk vejleder og har erfaring med at vejlede studerende.
Det der inspirerer mig i mit arbejde er at dygtiggøre personalet og se at beboerne trives. ”Jeg motiveres af, at understøtte personalet i at give omsorg til beboerne, og at alle bruger og udvikler deres faglige viden”.
Lise træffes på mobil: +45 28 98 04 60 eller + 45 22 13 96 84
Louise Merrild Lange | Afdelingssygeplejerske i plejehjemmet
Jeg er uddannet Sygeplejerske i 2005 og master i voksen pædagogisk udviklingsarbejde i 2010. Har fungeret i forskellige stillinger ved den kommunale hjemmesygepleje fra 2005 – 2014.
Jeg er stor tilhænger af åbenhed og samarbejde. Sidst men ikke mindst mener jeg, at alt udvikling skal foregå i tæt kontakt og samarbejde med praksis. Dette citat er måske meget sigende for hvad jeg tilstræber i det daglige samarbejde:
”Fortæl mig ….. jeg glemmer. Vis mig …… jeg husker. Inddrag mig …............... jeg forstår”.

Jean Lee Ryberg | Køkkenchef
Jeg brænder for at lave god og sund mad, af friske og sunde råvarer og helst ud fra ”jord til bord” ideologien, hvor man er med i hele produktionsledet og alle dens facetter. Jeg er uddannet kok, men har også en baggrund i biologi og biokemi fra Københavns Universitet, og har erfaring med ledelse og udvikling af restauranter både i Danmark og i udlandet.
Dette har givet mig en lang række kompetencer i at tænke kreativt i min madlavning. Jeg se altid muligheder frem for begrænsninger, og er klar til at udforske en palet af nye og spændende madkulturer og synes det er rigtig spændende både teoretisk og håndværksmæssigt at dykke ned i hvad god mad til ældre er.
Morten Haugaard Balslev | Souschef
Jeg er en livsglad og arbejdsom kok med 10 års erfaring, som lever og ånder for kvalitets mad. Jeg forsøger konstant at udvikle mig og at tilpasse maden til vores kære ældre. Dette sker i tæt sammenarbejde med ledelsen og de øvrige medarbejdere.
Jeg har erfaring fra mange forskellige typer køkkener, lige fra intuitioner, folkekøkken og gourmet restauranter. Jeg er meget glad for det klassiske køkken - med den store smag.