Månedens menu

Køkkenet på Søndervang har en klar mission om at have et køkken med ”åbne døre”. Det vil sige, at vi så vidt muligt imødekommer beboernes ønsker. Vi har stor fokus på valgfrihed og hverdagens lyster, vi bestræber os på at være fleksible og ramme den enkeltes - såvel som fællesskabets ønsker.

Mad lavet fra bunden af rene råvarer

Vi arbejder med rene råvare, helst danske og laver alt fra bunden: Fonde, saucer, pålæg og årstidens syltede grøntsager. Personalets store erfaring fra andre køkkener, hjælper os med til at kunne se hvad sæsonen byder på. Råvarerne anvender vi både på en moderne måde, men også med stor respekt for det vores mormor lærte os. I køkkenet går vi meget op i dyrevelfærd og et bedre klima, alle i køkkenet gør en stor indsats for at mindske madspild. Vi har miljøet i vores tanker, når vi planlægger menu og årlige arrangementer..

På Søndervang spises det varme måltid til middag

Middagen serveres både i spisestuen og i de enkelte afdelinger i plejehjemmet. Om aftenen er der kold mad. Som beboer bestemmer man selv hvor man vil indtage sit måltid. Det kan være i den store fælles spisestue, i spisestuen på team 2, 3 eller 4, eller det kan være i egen bolig.

Der holdes fælles kostmøder. Vi smiler til maden, for så smiler den tilbage. Hvis du allerede er beboer, eller hvis du ønsker at bo her hos os, så kom ind i køkkenet, vi giver en kop kaffe, og sammen med os kan du få din yndlingsret på menuen.

De kærligste hilsner
Hele køkkenet på Søndervang

Fredag den 24. maj 2019

  • Jordskokkesuppe med dild
  • Skinke med stuvet spinat og brune kartofler

Lørdag den 25. maj 2019

  • Flødegullasch med mos
  • Koldskål med kammerjunker

Søndag den 26. maj 2019

  • Gris og svampe med ris
  • Hindbærfromage

Mandag den 27. maj 2019

  • Hakkebøffer med sommersalat
  • Rabarber med crumble

Tirsdag den 28. maj 2019

  • Stegte sild (måske hornfisk) med persillesauce og kartofler
  • Camembert frit med solbær

Onsdag den 29. maj 2019

  • Rejecocktail
  • Surrib med kartofler, sennep og rødbeder

Torsdag den 30. maj 2019

  • Hønsesalat med ananas og bacon
  • Kalvefrikassé med kartofler

Fredag den 31. maj 2019

  • Krebinetter med stuvet forårsgrønt
  • Hyldeblomst panna cotta
Menu

Menu

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere