Bachelor i ernæring og sundhed søges til Søndervangs køkken

Frederiksberg 12. juli 2018

Er du passioneret og ønsker du at arbejde et sted med høj faglighed?

Køkkenet på Søndervang, vil med Martin ”Guf” Becker Rasmussen som køkkenchef, sætte nye standarder for mad til ældre. Al mad laves fra bunden, der er fokus på økologi og begrænsning af madspild. Køkkenet anvender altid årstidernes friske råvarer.

Er du fagligt stærk og brænder du for at producere hjemmelavet og lækker mad til ældre? Er du god til at arbejde i et team og ved du noget om økologi og dyrevelfærd? Så søg.

Søndervang søger en bachelor i ernæring og sundhed, der i et tæt samarbejde med køkkenchefen og de øvrige kollegaer i køkkenet kan se udfordringen i at sætte nye standarder for maden til ældre. Arbejdet vil bestå i produktion af middagsretter, udvikling af mellemmåltider, bagning samt udvikling af ”det gode” værtskab.

Køkkenet har åbent alle dage fra kl. 7.00 til kl. 20:00, så enkelte dage vil du skulle arbejde fra 14-20. Timetal 32/uge med arbejde hver 3. weekend - eller 37 timer med arbejde hver 2. weekend.

Vi forventer, at du er nytænkende, har et fagligt fokus og ikke går på kompromis med kvaliteten. At du er en teamplayer, men også at du kan stå på egne ben, da du skal have overblikket når du arbejder om aftenen og i weekenden. Vi tilbyder indflydelse på arbejdsdagen og stor mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vil du vide mere?

Yderligere oplysninger vedrørende jobbet fås ved kontakte til:
Køkkenchef Martin ”Guf” Becker Rasmussen, telefon +45 24 25 11 52 eller mail: mara29@frederiksberg.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgning, CV og uddannelsesbevis, skal være os i hænde senest den 9. august 2018.

Ansøgningen sendes til
Forstander Lene Wichmann: lewi01@frederiksberg.dk