Kok eller ernæringsassistent

Frederiksberg den 13. februar 2018.

Kok, ernæringsassistent eller anden passioneret køkkenfaglig person søges til Søndervangs køkken

Er du til udvikling og høj faglighed. Køkkenet på Søndervang, vil med Martin ”Guf” Becker Rasmussen som køkkenchef, sætte nye standarder for mad til ældre. Al mad laves fra bunden, der er fokus på økologi og begrænsning af madspild. Køkkenet anvender altid årstidernes friske råvarer.

Er du fagligt stærk og har du erfaring. Brænder du for at producere hjemmelavet og lækker mad til ældre? Kan du inspirere et team og ved du noget om økologi og dyrevelfærd? Så søg.

Søndervang søger en køkkenfaglig person, der i et tæt samarbejde med køkkenchefen og de øvrige kollegaer i køkkenet kan se udfordringen i at sætte nye standarder for maden til ældre. Arbejdet vil bestå i udvikling og produktion af middagsretter, mellemmåltider, bagning samt servicering af beboerne.

Køkkenet har åbent alle dage fra kl. 7.00 til kl. 20:00. Vi har brug for 1 kollega i tidsrummet 7-14.30. Timetal 32/uge med arbejde hver 3. weekend - eller 37 timer med arbejde hver 2. weekend.

Vi forventer, at du er nytænkende, har et fagligt fokus og ikke går på kompromis med kvaliteten. At du er en teamplayer, men også at du kan stå på egne ben, da du skal have overblikket i weekenderne. Vi tilbyder indflydelse på arbejdsdagen og stor mulighed for faglig og personlig udvikling. Stillingen forhandles efter overenskomst med Kost- og ernæringsforbundet.

Har du spørgsmål til stillingen?

Yderligere oplysninger vedrørende jobbet fås ved kontakte til Køkkenchef Martin ”Guf” Becker Rasmussen på telefon +45 24 25 11 52 eller mail: mara29@frederiksberg.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgning, CV og uddannelsesbevis, skal være os i hænde senest den 27. februar 2018.
Ansøgningen sendes til Lene Wichmann: lewi01@frederiksberg.dk