Kok eller smørrebrødsjomfru

Frederiksberg 13. februar 2013.

Passioneret kok eller smørrebrødsjomfru søges til til Søndervangs køkken i tidsrummet 12 -20.

Køkkenet på Søndervang, vil med Martin ”Guf” Becker Rasmussen som køkkenchef, sætte nye standarder for mad til ældre. Al mad laves fra bunden, der er fokus på økologi og begrænsning af madspild. Køkkenet anvender altid årstidernes friske råvarer.
Er du fagligt stærk og brænder du for at producere hjemmelavet pålæg og lækker mad til ældre? Kan du inspirere et team og ved du noget om økologi og dyrevelfærd? Så søg.

Søndervang søger en ny kollega til køkkenet, der i et tæt samarbejde med køkkenchefen og yderligere 3 kollegaer i det ”kolde køkken” kan stå for : Produktion af smørrebrød, pålæg, en lun ret samt servicering af beboerne.

Køkkenet har åbent alle dage til kl. 20:00. Vi har brug for 1 kollega i tidsrummet 12 – 20. Vagterne er fordelt med 5 sammenhængende vagter den ene uge (med weekend) og 2 vagter den efterfølgende uge. Timeantal - 28 i gennemsnit pr. uge.

Vi forventer, at du er nytænkende, har et fagligt fokus og ikke går på kompromis med kvaliteten. At du er en teamplayer, men også at du kan stå på egne ben, da du skal have overblik i aftenvagterne. Vi tilbyder indflydelse på arbejdsdagen og stor mulighed for faglig og personlig udvikling. Stillingen forhandles efter overenskomst med Kost- og ernæringsforbundet.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger vedrørende jobbet fås ved kontakte til Køkkenchef Martin ”Guf” Becker Rasmussen på telefon +45 24 25 11 52 eller mail: mara29@frederiksberg.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgning, CV og uddannelsesbevis, skal være os i hænde senest den 27. februar 2018.
Ansøgningerne sendes til Forstander Lene Wichmann på mail lewi01@frederiksberg.dk