Alle ønskes en rigtig dejlig november måned

Torsdag 1. november 2018

Kære Alle
Efter 3 fantastiske uger i USA (sen sommerferie), er det dejligt at vende tilbage til Søndervang og se at alle har det godt. Jeg glædes over roen og venligheden, som altid møder mig rundt på Søndervang. Ordsproget ”ude er godt, men hjemme bedst” er evigt gældende.

Det er godt at rejse rundt i verden, for det er når man rejser rundt, at man bliver glad for og stolt af det danske samfund. Vi har det godt her i Danmark og alle har en reel mulighed for at skabe ”et godt liv”. Også et godt liv på plejehjem er muligt, hvilket faktisk ikke rigtig findes tilsvarende i fx USA.

Jeg glæder mig derfor ekstra meget til igen at mødes med jer til beboer/pårørende møde den 12. november 2018. Mødet foregår i spisestuen fra kl. 15.30-17.00 (dagsordenen findes længere fremme i bladet).

Som jeg skrev i sidste blad, så er Frederiksberg Kommune begyndt at planlægge en tilbygning/renovering af Søndervang. Lige nu er der nedsat en gruppe som indsamler ideer til ”det nye Søndervang”.

Derfor vil der være 2 repræsentanter fra firmaet Rambøll med til beboer/pårørendemødet. De vil gerne høre jer om jeres drømme og ønsker i forhold til et ”nyt Søndervang”. Jeg håber at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at komme i dialog med Rambølls repræsentanter.

Husk fortsat at henvende jer til personalet, hvis I har ønsker om at anvende jeres klip (1/2 times ekstra hjælp pr. uge). I november og december vil Lone Work fra kiosken fortsat gerne hjælpe, hvis nogen af jer ønsker ledsagelse til fx julegaveindkøb, julepyntning, deltagelse i julegudstjeneste eller andet.

Alle ønskes en rigtig dejlig november måned. Jeg skal som altid til Rom i første weekend i november. Her fejre jeg traditionen tro min bryllupsdag med et glas Champagne på den Spanske trappe.

Så pas godt på Søndervang indtil vi ses igen tirsdag den 6. november.

De bedste hilsner
Lene Wichmann
Forstander