Månedens menu

Køkkenet på Søndervang har en klar mission om at have et køkken med ”åbne døre”. Det vil sige, at vi så vidt muligt imødekommer beboernes ønsker. Vi har stor fokus på valgfrihed og hverdagens lyster, vi bestræber os på at være fleksible og ramme den enkeltes - såvel som fællesskabets ønsker.

Mad lavet fra bunden af rene råvarer

Vi arbejder med rene råvare, helst danske og laver alt fra bunden: Fonde, saucer, pålæg og årstidens syltede grøntsager. Personalets store erfaring fra andre køkkener, hjælper os med til at kunne se hvad sæsonen byder på. Råvarerne anvender vi både på en moderne måde, men også med stor respekt for det vores mormor lærte os. I køkkenet går vi meget op i dyrevelfærd og et bedre klima, alle i køkkenet gør en stor indsats for at mindske madspild. Vi har miljøet i vores tanker, når vi planlægger menu og årlige arrangementer..

På Søndervang spises det varme måltid til middag

Middagen serveres både i spisestuen og i de enkelte afdelinger i plejehjemmet. Om aftenen er der kold mad. Som beboer bestemmer man selv hvor man vil indtage sit måltid. Det kan være i den store fælles spisestue, i spisestuen på team 2, 3 eller 4, eller det kan være i egen bolig.

Der holdes fælles kostmøder. Vi smiler til maden, for så smiler den tilbage. Hvis du allerede er beboer, eller hvis du ønsker at bo her hos os, så kom ind i køkkenet, vi giver en kop kaffe, og sammen med os kan du få din yndlingsret på menuen.

De kærligste hilsner
Hele køkkenet på Søndervang

Mandag den 23. juli 2018

  • Tomatsuppe med suppehorn
  • Krebinetter med smørglaseret grønt

Tirsdag den 24. juli 2018

  • Gravad laks på surdejsbrød med fennikel og æblesalat
  • BBQ marineret nakkekam med coleslaw og bagte kartofler

Onsdag den 25. juli 2018

  • Dampet rødspættefilet med citronsauce og kartofler
  • Pandekager med jordbærflødeskum

Torsdag den 26. juli 2018

  • Køkkenet griller og vi hygger i haven. Måske der er smidt en flaske vin på køl

Fredag den 27. juli 2018

  • Biksemad med spejlæg
  • Kold bærsuppe med lavendelfløde

Lørdag den 28. juli 2018

  • Guleærter med sprængt flæsk
  • Karamelrand med flødeskum

Søndag den 29. juli 2018

  • Laksemousse med salat og flutes
  • Kyllingefrikasse med ærter

Mandag den 30. juli 2018

  • Aspargessuppe med estragonolie
  • Cordon bleu med ærte- og mandelkompot

Tirsdag den 31. juli 2018

  • Spinatsuppe med pocheret æg
  • Sprængt kalvebryst med pebersauce og fylde kartofler
Menu

Menu