Månedens menu

Søndervang har eget køkken, der hver måned med inspiration fra beboerne laver en menuplan, hvor de forsøger at være alsidige og efterkomme de fleste ønsker.

På Søndervang spises det varme måltid til middag, og middagen serveres både i spisestuen og i de enkelte afdelinger i plejehjemmet. Om aftenen er der kold mad.

Beboeren vælger selv, hvor han eller hun vil indtage sin mad. Det er muligt at fravælge et eller flere måltider, nogen beboere laver selv morgenad og frokost. Der er kostmøder i de enkelte afdelinger hver anden måned, hvor beboerne kan komme med ønsker.
Ret til ændringer forbeholdes. Og det er muligt at få oplyst evt. allegener i køkkenet. Velbekomme

Priser 2017

Morgenmad, inkl. drikkevare om formiddagen : 723,00
Middagsmad inkl. drikkevare om eftermiddagen: 1.979,00
Aftensmad inkl. drikkevare om aften: 840,00
Disse beløb opkræves en gang om måneden.

Tirsdag den 21. november 2017

  • Pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup
  • Jordbærgrød med fløde/mælk

Onsdag den 22. november 2017

  • Fiskefrikadeller med persillesauce, hvide kartofler citron
  • Gullaschsuppe

Torsdag den 23. november 2017

  • Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder
  • Byggrød med kanelsukker og smør

Fredag den 24. november 2017

  • Lasagne med salat med mormor dressing og flutes
  • Klar suppe med mel og kødboller, flutes

Lørdag den 25. november 2017

  • Bankekød med grov kartoffelmos og surt
  • Alliancegrød med mælk/fløde

Søndag den 26. november 2017

  • Hamburgryg med stuvet spinat og kartofler, surt
  • Pandekager med syltetøj

Mandag den 27. november 2017

  • Boller i karry med ris, mango chutney
  • Majssuppe

Tirsdag den 28. november 2017

  • Stegt kalvelever med bløde løg, kartofler og rødbeder
  • Jordbærgrød med fløde/mælk

Onsdag den 29. november 2017

  • Svinekam boulancere, skysauce og surt
  • Grønærtesuppe

Torsdag den 30. november 2017

  • Dampet fisk med sennepsauce, kartofler,
  • Risengrød med saft
Menu

Menu