Månedens menu

Køkkenet på Søndervang har en klar mission om at have et køkken med ”åbne døre”. Det vil sige, at vi så vidt muligt imødekommer beboernes ønsker. Vi har stor fokus på valgfrihed og hverdagens lyster, vi bestræber os på at være fleksible og ramme den enkeltes - såvel som fællesskabets ønsker.

Mad lavet fra bunden af rene råvarer

Vi arbejder med rene råvare, helst danske og laver alt fra bunden: Fonde, saucer, pålæg og årstidens syltede grøntsager. Personalets store erfaring fra andre køkkener, hjælper os med til at kunne se hvad sæsonen byder på. Råvarerne anvender vi både på en moderne måde, men også med stor respekt for det vores mormor lærte os. I køkkenet går vi meget op i dyrevelfærd og et bedre klima, alle i køkkenet gør en stor indsats for at mindske madspild. Vi har miljøet i vores tanker, når vi planlægger menu og årlige arrangementer..

På Søndervang spises det varme måltid til middag

Middagen serveres både i spisestuen og i de enkelte afdelinger i plejehjemmet. Om aftenen er der kold mad. Som beboer bestemmer man selv hvor man vil indtage sit måltid. Det kan være i den store fælles spisestue, i spisestuen på team 2, 3 eller 4, eller det kan være i egen bolig.

Der holdes fælles kostmøder. Vi smiler til maden, for så smiler den tilbage. Hvis du allerede er beboer, eller hvis du ønsker at bo her hos os, så kom ind i køkkenet, vi giver en kop kaffe, og sammen med os kan du få din yndlingsret på menuen.

De kærligste hilsner
Hele køkkenet på Søndervang

Fredag den 19. oktober 2018

  • Stegt flæsk og persillesauce med hvide kartofler
  • Hjemmelavet regnbue-is og vafler

Lørdag den 20. oktober 2018

  • Rilette med sennep og bittersalat
  • Hjerter i flødesauce med kogte kartofler og surt

Søndag den 21. oktober 2018

  • Kyllingefrikasse med sensommergrønt og mos
  • Chokolademousse med orangeflødeskum

Mandag den 22. oktober 2018

  • Stegt lever med bløde løg og grønne bønner
  • Frugtsalat med råcreme og chokolade

Tirsdag den 23. oktober 2018

  • Fiskesuppe med fiskeboller
  • Brandade med torsk og ristede rugbrød

Onsdag den 24. oktober 2018

  • Krebinetter med stuvet grønt hertil hvide kartofler
  • Bagte æbler med marcipan hertil flødeskum

Torsdag den 25. oktober 2018

  • Maskeret blomkål med ristede brødkrumme
  • Gratineret peberfrugter med svampe og grønt

Fredag den 26. oktober 2018

  • OKTOBER FEST – øl, gris og hornmusik. Køkkenet invitere alle til fest og måske en støvledans

Lørdag den 27. oktober 2018

  • Svenskpølseret med kartofler, løg og medister
  • Citronfromage

Søndag den 28. oktober 2018

  • Tomatsuppe med suppehorn
  • Skipperlabskovs med rødbede og sennep

Mandag den 29. oktober 2018

  • Grydestegt kylling med hvide kartofler, skysauce og agurkesalat
  • Æblekage med flødeskum og ribsgelé

Tirsdag den 30. oktober 2018

  • Kyllingesalat med ananas, bacon og svampe
  • Fiskedelle med remoulade og fritter

Onsdag den 31. oktober 2018

  • Hjemmelavet forårsruller hertil soja
  • Kylling i sursød sauce med ris
Menu

Menu