Månedens menu

Køkkenet på Søndervang har en klar mission om at have et køkken med ”åbne døre”. Det vil sige, at vi så vidt muligt imødekommer beboernes ønsker. Vi har stor fokus på valgfrihed og hverdagens lyster, vi bestræber os på at være fleksible og ramme den enkeltes - såvel som fællesskabets ønsker.

Mad lavet fra bunden af rene råvarer

Vi arbejder med rene råvare, helst danske og laver alt fra bunden: Fonde, saucer, pålæg og årstidens syltede grøntsager. Personalets store erfaring fra andre køkkener, hjælper os med til at kunne se hvad sæsonen byder på. Råvarerne anvender vi både på en moderne måde, men også med stor respekt for det vores mormor lærte os. I køkkenet går vi meget op i dyrevelfærd og et bedre klima, alle i køkkenet gør en stor indsats for at mindske madspild. Vi har miljøet i vores tanker, når vi planlægger menu og årlige arrangementer..

På Søndervang spises det varme måltid til middag

Middagen serveres både i spisestuen og i de enkelte afdelinger i plejehjemmet. Om aftenen er der kold mad. Som beboer bestemmer man selv hvor man vil indtage sit måltid. Det kan være i den store fælles spisestue, i spisestuen på team 2, 3 eller 4, eller det kan være i egen bolig.

Der holdes fælles kostmøder. Vi smiler til maden, for så smiler den tilbage. Hvis du allerede er beboer, eller hvis du ønsker at bo her hos os, så kom ind i køkkenet, vi giver en kop kaffe, og sammen med os kan du få din yndlingsret på menuen.

De kærligste hilsner
Hele køkkenet på Søndervang

Onsdag den 23. maj 2018

  • Thai fiskesuppe
  • Dampede rødspætte med laks og spinat hertil tyk smørsauce og hvide kartofler

Torsdag den 24. maj 2018

  • Tarteletter med høns og ærter
  • Glaseret skinke og brun kartofler hertil stuvet spinat

Fredag den 25. maj 2018

  • Varm aftensmad, smørrebrød til frokost
  • 2 slags sild, Pariserbøf - Så giver vi en snaps

Lørdag den 26. maj 2018

  • Kylling i karry med mangochutney
  • Triffli med havtorn og æble

Søndag den 27. maj 2018

  • Jordskokke suppe mede bacon
  • Hvidvinsbraiseret gris med perleløg og selleri hertil kartoffel mos

Mandag den 28. maj 2018

  • Farsbrød med flødesauce og tyttebær
  • Fersken med råcreme og chokolade

Tirsdag den 29. maj 2018

  • Tomatsalat
  • Gnocchi med vildsvin og salvie

Onsdag den 30. maj 2018

  • Svampe suppe med persillepesto
  • Grøntsags- med torsk lasagne

Torsdag den 31. maj 2018

  • Biksemad med spejlæg
  • Saltede torsk med solæg og kapers
Menu

Menu