Månedens menu

Søndervang har eget køkken, der hver måned med inspiration fra beboerne laver en menuplan, hvor de forsøger at være alsidige og efterkomme de fleste ønsker.

På Søndervang spises det varme måltid til middag, og middagen serveres både i spisestuen og i de enkelte afdelinger i plejehjemmet. Om aftenen er der kold mad.

Beboeren vælger selv, hvor han eller hun vil indtage sin mad. Det er muligt at fravælge et eller flere måltider, nogen beboere laver selv morgenad og frokost. Der er kostmøder i de enkelte afdelinger hver anden måned, hvor beboerne kan komme med ønsker.
Ret til ændringer forbeholdes. Og det er muligt at få oplyst evt. allegener i køkkenet. Velbekomme

Priser 2017

Morgenmad, inkl. drikkevare om formiddagen : 723,00
Middagsmad inkl. drikkevare om eftermiddagen: 1.979,00
Aftensmad inkl. drikkevare om aften: 840,00
Disse beløb opkræves en gang om måneden.

Mandag den 18. december 2017

  • Karrygullasch med ris og chutney
  • Petit Marmit (okse og hønsekødssuppe)

Tirsdag den 19. december 2017

  • Fiskefrikadeller med remoulade og citroner kartofler
  • Øllebrød med skum

Onsdag den 20. december 2017

  • Vildtragout med kartoffelmos med rodfrugter, tyttebær
  • Gulerodssuppe med fennikel

Torsdag den 21. december 2017

  • Nakkekotelet med skysauce og surt
  • Linsesuppe

Fredag den 22. december 2017

  • Frikadeller med stuvet hvidkål kartofler
  • Kirsebær trifili

Lørdag den 23. december 2017

  • Lasagne med salat
  • Kartoffelsuppe med bacon

Søndag den 24. december 2017

  • Andesteg og flæskesteg brun sauce rødkål svesker asier
  • ris a la mande med kirsebærsauce

Mandag den 25. december 2017

  • Hamburgerryg med flødekartofler
  • Laksesnittet med asparges

Tirsdag den 26. december 2017

  • Indbagt svinemørbrad med dijonsauce
  • Henkogte pære med flødeskum

Onsdag den 27. december 2017

  • Hakkebøf med bløde løg og kartofler, surt
  • Mannagrød med kanel

Torsdag den 28. december 2017

  • Chiken a la king med ris
  • Oksekødssuppe

Fredag den 29. december 2017

  • Grønkålssuppe med sprængt svinekam og kartofler
  • Æbleskiver med solbærmarmelade

Lørdag den 30. december 2017

  • Medister med rødkål, kartofler og surt
  • Æblekage med flødeskum

Søndag den 31. december 2017

  • Indbagt laks med spinat og purløgscreme
Menu

Menu