Månedens menu

Køkkenet på Søndervang har en klar mission om at have et køkken med ”åbne døre”. Det vil sige, at vi så vidt muligt imødekommer beboernes ønsker. Vi har stor fokus på valgfrihed og hverdagens lyster, vi bestræber os på at være fleksible og ramme den enkeltes - såvel som fællesskabets ønsker.

Mad lavet fra bunden af rene råvarer

Vi arbejder med rene råvare, helst danske og laver alt fra bunden: Fonde, saucer, pålæg og årstidens syltede grøntsager. Personalets store erfaring fra andre køkkener, hjælper os med til at kunne se hvad sæsonen byder på. Råvarerne anvender vi både på en moderne måde, men også med stor respekt for det vores mormor lærte os. I køkkenet går vi meget op i dyrevelfærd og et bedre klima, alle i køkkenet gør en stor indsats for at mindske madspild. Vi har miljøet i vores tanker, når vi planlægger menu og årlige arrangementer..

På Søndervang spises det varme måltid til middag

Middagen serveres både i spisestuen og i de enkelte afdelinger i plejehjemmet. Om aftenen er der kold mad. Som beboer bestemmer man selv hvor man vil indtage sit måltid. Det kan være i den store fælles spisestue, i spisestuen på team 2, 3 eller 4, eller det kan være i egen bolig.

Der holdes fælles kostmøder. Vi smiler til maden, for så smiler den tilbage. Hvis du allerede er beboer, eller hvis du ønsker at bo her hos os, så kom ind i køkkenet, vi giver en kop kaffe, og sammen med os kan du få din yndlingsret på menuen.

De kærligste hilsner
Hele køkkenet på Søndervang

Torsdag den 20. september 2018

  • Frikadeller med varm kartoffelsalat
  • Peach melba – fersken med hindbær og vaniljecreme

Fredag den 21. september 2018

  • Smørrebrødsbord med sild og lunt

Lørdag den 22. september 2018

  • Fiskefrikadeller med blomkålsgratin
  • Bærsuppe med pisket creme fraiche

Søndag den 23. september 2018

  • Medisterpølse med kartoffelsalat
  • Frugtsalat med creme

Mandag den 24. september 2018

  • Wienerschnitzel med behørig garniture
  • Koldskål med kammerjunkere

Tirsdag den 25. september 2018

  • Kartoffel-porresuppe med sprød bacon
  • Hakkebøf med bløde løg og kartofler

Onsdag den 26. september 2018

  • Benløse fugle
  • Sveskegrød med kanelflødeskum

Torsdag den 27. september 2018

  • Revelsben med ovnkartofler og asier
  • Ananas på caribisk med romrosiner og fudge

Fredag den 28. september 2018

  • Kyllingeballotine med syltede svampe
  • Krebinetter med stuvede grøntsager

Lørdag den 29. september 2018

  • Laksemousse og sprøde salater
  • Millionbøf og mos

Søndag den 30. september 2018

  • Vildtgryde med svampe og perleløg
  • Bailey panna cotta med chokoknas
Menu

Menu