Månedens menu

Søndervang har eget køkken, der hver måned med inspiration fra beboerne laver en menuplan, hvor de forsøger at være alsidige og efterkomme de fleste ønsker.

På Søndervang spises det varme måltid til middag, og middagen serveres både i spisestuen og i de enkelte afdelinger i plejehjemmet. Om aftenen er der kold mad.

Beboeren vælger selv, hvor han eller hun vil indtage sin mad. Det er muligt at fravælge et eller flere måltider, nogen beboere laver selv morgenad og frokost. Der er kostmøder i de enkelte afdelinger hver anden måned, hvor beboerne kan komme med ønsker.
Ret til ændringer forbeholdes. Og det er muligt at få oplyst evt. allegener i køkkenet. Velbekomme

Priser 2017

Morgenmad, inkl. drikkevare om formiddagen : 723,00
Middagsmad inkl. drikkevare om eftermiddagen: 1.979,00
Aftensmad inkl. drikkevare om aften: 840,00
Disse beløb opkræves en gang om måneden.

Fredag den 20. oktober 2017

  • Dampet laks med rosenkål, sauce hollandaise og kartofler
  • Ærtesuppe

Lørdag den 21. oktober 2017

  • Bøfstroganoff med kartoffelmos og gulerødder
  • Pannacotta med solbærsovs

Søndag den 22. oktober 2017

  • Flæskesteg med rødkål, skysovs og kartofler
  • Hindbærtærte med creme fraiche

Mandag den 23. oktober 2017

  • Benløse fugle med skysovs, majs, asier og kartofler
  • Champignonsuppe

Tirsdag den 24. oktober 2017

  • Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
  • Kartoffel/porresuppe

Onsdag den 25. oktober 2017

  • Lasagne med salat og flute
  • Appelsinfromage med flødeskum

Torsdag den 26. oktober 2017

  • Fiskefrikadeller med kartofler og remoulade
  • Alliancegrød

Fredag den 27. oktober 2017

  • Boller i karry med ris og broccoli
  • Jordbærfromage

Lørdag den 28. oktober 2017

  • Stegt flæske med persillesovs og kartofler
  • Ferskner med flødeskum

Søndag den 29. oktober 2017

  • Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, skysovs og kartofler
  • Æbleskiver med syltetøj

Tirsdag den 31. oktober 2017

  • Boller i selleri med kartofler
  • Jordbærgrød med fløde
Menu

Menu